Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس؛  ثبت ۴۷ سوژه در انتقاد از سایپا و شورای رقابت فقط برای تضییع حقوق خریداران "کوییک" تأسف‌بار و در عین حال قابل تأمل است. تنوع انتقادات مخاطبان از عملکرد این خودروساز و شورای رقابت درباره خودروی کوییک حاکی از سیاست‌های نه‌چندان مناسبی است که موجبات نارضایتی عموم مردم را فراهم آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسانی که با وجود وعده قبلی، در تحویل خودروی ثبت‌نامی مشتریان با قیمتی متناسب با قیمت سایر محصولات ناتوان بوده‌اند.

 

ده‌ها سوژه، هزاران امضا؛ سیل مطالبات مردم درباره کوییک در فارس‌من

بررسی محتوایی سوژه‌های ثبت شده درباره خودروی کوییک در سامانه مطالبات مردمی فارس من نشان می‌دهد، عمده گلایه‌ها به قیمت‌گذاری ناعادلانه شورای رقابت و بدعهدی سایپا در تحویل خودروهای ثبت‌نامی برمی‌گردد. جایی‌که بالغ بر ۷۲۹۸ حمایت از سوژه‌های پرتکرار و به حق مخاطبان درباره این خودروی جنجالی ثبت شده است.

در یکی از پرامضاترین سوژه‌های ثبت شده مرتبط با خودروی کوییک در فارس من آمده است: «با توجه به اعلام قیمت‌های جدید به صورت ۳ ماه یکبار، قیمت انواع خودروی کوئیک دنده‌ای به صورت بسیار غیرمنصفانه‌ای نسبت به بقیه خودروها اعلام شده است. از سوی دیگر دعوتنامه‌های مهرماه با قیمت قبل اعلام شد که منصفانه‌ نیز بود، بر این اساس ما حواله‌داران کوییک خواستار اصلاح قیمت این خودرو هستیم.»

 

رئوس گلایه‌های کوئیک‌محور مردم؛ اول: افزایش عجیب قیمت!

بررسی مطالبات متواتر مردم در «فارس من» درباره همه آنچه موجب نارضایتی پیش خریداران و مالکان خودروی کوییک شده، حاکی از عدم تناسب قیمت کارخانه‌ای کوییک و کوییک R با سایر محصولات خودروسازان است. از طرفی عدم تحویل خودروی ثبت نامی در موعد مقرر از سوی کارخانه نیز موجبات گلایه‌های متواتر مردم را در این‌باره فراهم آورده است. 

عمده نارضایتی در حوزه قیمت‌گذاری کوییک به ۴ مرحله افزایش قیمت از زمان آغاز تحویل کوییک R در دی‌ماه سال قبل بر می‌گردد. گفتنی است، قیمت اولیه کوییک R در کارخانه ۶۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بوده و پس از ۲ مرحله افزایش به ۸۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و ۱۰۱ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان در تابستان سال جاری، هم اکنون درب کارخانه به ۱۴۰ میلیون تومان رسیده است! قیمت کوییک معمولی نیز با روندی مشابه تا ۱۳۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

 

این در حالی است که قیمت کارخانه‌ای‌ خودروهایی نظیر پژو ۲۰۶ تیپ۲، سمند ال ایکس و رانا در محدوده ۱۰۷ تا ۱۱۴ میلیونی تومانی قرار گرفته و در بازار آزاد بالاتر از قیمت کوییک به فروش می‌رسند! عجیب‌تر آنکه در آخرین مرحله از افزایش قیمت فصل پاییز خودروهای داخلی، با وجود مجوز افزایش حداکثر ۲۵ درصدی قیمت خودروها، کوییک با افزایش ۳۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی بیش از %۳۷ گران شد تا سریع‌ترین خودروی کشور از منظر رشد قیمت در کارخانه لقب بگیرد!

 

در جدول زیر نبود وحدت رویه و تناسب میان قیمت‌های کارخانه‌ای خودروسازان را که بخشی از پیامدهای ورود شورای رقابت به بازار خودرو و افزایش نارضایتی‌های مشتریان در ماه‌های اخیر بوده، به تصویر کشیده شده است.

 

دوم: گلایه‌ها از تأخیر؛ چرا خودروی مردم تحویل نمی‌شود؟

بررسی‌ها در حوزه تحویل خودرو به پیش‌خریداران در خلال گفت‌وگو با یکی از حامیان کمپین‌های خودروی کوییک نشان می‌دهد، با وجود پیش‌فروش خودروی کوییک S در طرح‌های قرعه‌کشی بهار و تابستان سال جاری، شرکت سایپا با صدور اطلاعیه‌ای از تحویل این خودرو به پیش‌خریداران سر باز زده است. موضوعی که موجبات نارضایتی عمده مردم و پیش‌خریداران را فراهم آورده است. 

ساکنان جاده مخصوص اما درباره تأخیر پیش‌آمده در تحویل کوییک‌ها، بیانیه‌ای صادر کردند. در بخشی از اطلاعیه آذرماه سایپا آمده است: «مراحل پیش‌تولید و تست‌های لازم برای تولید کوییک S انجام شده و با انتقال قالب از شرکت خارجی در ماه جاری، تولید آزمایشی این محصول از اواخر آذرماه و تولید انبوه آن از دی‌ماه ۹۹ آغاز خواهد شد.»

 

فارغ از این‌که تا زمان نگارش این گزارش (۲۰ دی‌ماه) هم خبری از تحویل کوییک اس (S) نیست، سوالی که در این میان ذهن مشتریان را درگیر کرده، ناتوانی خودروساز با وجود پیش فروش با دوره تنفس ۶ ماهه و استمرار تحریم‌هاست که بهانه‌ای برای خودروساز باقی نمی‌گذارد و موجی از انتقادات را نسبت به برنامه‌ریزی غیرواقعی و تلاش خودروسازان برای جمع‌آوری نقدینگی در دوران عطش شدید بازار ایجاد می‌کند.

 

دردناک‌تر آنکه برابر اعلام شرکت سایپا، کوییک S از لحاظ پلت‌فرم، موتور و گیربکس تفاوتی با نسخه پایه ندارد و خودروساز درخواست کرده، پیش خریداران خودروی کوییک معمولی دنده‌ای را به جای خودروی ثبت‌نامی تحویل بگیرند. همچنین خودروساز علاوه بر تحمیل سود مشارکت صفر و یا سودهای بسیار ناچیز ۳ و ۶ درصدی، مبلغی برای تکمیل وجه در دعوت‌نامه‌ها قید کرده که به مراتب از نرخ‌های بازار آزاد در زمان قرعه‌کشی خودرو بالاتر بوده است.

 

شواهد نشان می‌دهد، اختلاف ناچیز قیمت کارخانه و بازار آزاد میان انواع مدل‌های خودروی کوییک، برخی از پیش‌خریداران را به انصراف از تکمیل وجه و بازپس‌گیری وجوه اولیه بدون هیچ‌گونه سودی متقاعد کرده است!

 

گلایه‌های و حسرت مردم؛ کاش اصلاً کوییک برنده نمی‌شدیم

برای بررسی بیشتر موضوع پای درددل یکی از پیش‌خریداران کوییک و از حامیان کمپین مردم در فارس من نشستیم. وی معتقد است این خودروسازان از نقدینگی پیش‌خریداران در ۶ ماه گذشته، سوءاستفاده کرده‌اند. این فرد به خبرنگار ما گفت: «چون قیمت خودروی جایگزین (کوییک معمولی) در مقطع کنونی با بازار آزاد هیچ‌گونه اختلافی ندارد، شرکت حاضر به این جایگزینی شده و بنابراین سایپا هیچ‌گونه امتیازی برای مشتریانی که بعد از گذر از فیلترهای اولیه و خوش‌اقبالی در قرعه‌کشی ماه‌ها منتظر مانده‌اند، قائل نشده است.»

 

فرد مذکور که گویا در جریان قرعه‌کشی تیرماه سال جاری، ۴۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به عنوان پیش پرداخت برای کوییک S واریز کرده بود، از ناتوانی خودروساز در تحویل خودروهای با تکنولوژی نه چندان پیچیده گلایه داشت و نسبت به بی‌تفاوتی دستگاه‌های نظارتی بابت استمرار پیش‌فروش‌ این خودرو و موارد مشابه ابراز تعجب کرد.

 

گزارش از مرتضی شجاعی

انتهای پیام/ ع

منبع: فارس

کلیدواژه: سایپا رقابت خودرو خودروسازان کوییک فارس من خبرگزاری فارس شورای رقابت وزارت صمت پیش خریداران خودروی کوییک شورای رقابت تحویل خودرو بازار آزاد هزار تومان ثبت نامی قرعه کشی گلایه ها فارس من کوییک S

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۲۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده برکناری علی خطیر؛‌ در باشگاه استقلال چه خبر است؟

 دقایقی پیش علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال از سمت خود در این باشگاه برکنار شد.

به گزارش ورزش سه، این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ساعتی از تساوی با ارزش آبی‌ها در تبریز می‌گذشت و تیم در راه بازگشت به تهران بود. در نشست مطبوعاتی امروز، جواد نکونام مجددا اشاره‌ای به اتفاقات ابتدایی فصل داشت و در عین حال از حضور هلدینگ خلیج فارس به عنوان مالک جدید باشگاه تمجید کرد.

در این شرایط، جلسه‌ای در خارج از ساختمان باشگاه استقلال بین سه عضو هیئت مدیره در حال برگزاری بود که از پیش مشخص بود خروجی آن، پایان کار علی خطیر است. مدیری که کمتر از یک سال پیش، جایگزین حجت کریمی، سرپرست پیشین مدیرعاملی باشگاه استقلال شد و اما فرجام او به پایان فصل نرسید، اتفاقی که باعث شگفتی هواداران استقلال شده است.

گفته می‌شود علت این مسئله، عدم هماهنگی خطیر و مالکان جدید باشگاه در پرداخت بدون مجوز ۵۰ میلیارد تومان پول به بازیکنان بوده است. در عین حال،  تلاش‌هایی در حال انجام است که این مسئله به نوعی رفع اثر شود، اما انتشار گسترده این خبر در رسانه‌ها، مانع از این خواهد بود که خطیر و تیمش در استقلال بمانند.

احمد شهریاری مدیرعامل پیشین تیم صبا باتری و عضو اسبق هیئت مدیره استقلال که در حال حاضر نماینده هلدینگ خلیج فارس در باشگاه محسوب می‌شود، شانس اول مدیرعاملی آبی‌ها خواهد بود، مگر آنکه خود بخواهد به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه به کار خود ادامه بدهد.

مهدی پاشازاده (کاپیتان سابق استقلال) گفت: «خدا را شکر مالک جدید آمد و به شخصه سردار شهریاری را خوب می شناسم و می دانم از سال ها پیش در صباباتری تیمداری کرده و با فوتبال کاملا آشناست. او و گروه جدید می توانند با همدلی و کمک به جواد نکونام انشالله اتفاقات خوبی برای استقلال رقم بزنند.»

برکناری شبانه خطیر از سمت مدیریت باشگاه استقلال به معنای ترک اتاق نسبتاً بزرگ مدیریت باشگاه در طبقه چهارم ساختمان نسبتا محقر استقلال در سعادت آباد است. خطیر آرزو داشت با ورود هلدینگ خلیج فارس، استقلال صاحب ساختمان شیک و تر و تمیز و در شأن باشگاه بشود که در نهایت عمر مدیریت او به این آرزو قد نداد.

به احتمال بسیار زیاد، جواد نکونام سرمربی استقلال از برکناری علی خطیر خوشحال خواهد بود. او در طول ماه‌های گذشته در جبهه یک طرفه به شدت علیه نحوه مدیریت در باشگاه استقلال، بارها و بارها مصاحبه کرده بود، اما از طرف باشگاه هیچکس در مقام پاسخگویی بر نیامد. حالا با تصمیم جدید، ممکن است خطیر به سکوت خود در همه زمینه‌ها پایان بدهد.

علی خطیر در گفتگویی کوتاه با یکی از رسانه‌ها درخصوص اخبار برکناری‌اش گفت: «من هم‌اکنون در باشگاه حضور دارم و ابلاغی برای من نیامده است.»

اولین واکنش به تغییرات باشگاه استقلال به حجت کریمی مدیرعامل پیشین باشگاه آبی ها تعلق دارد. او در گفتگو با خبرنگار ما می‌گوید: یک انتخاب عجیب صورت گرفت! (صحبت های کریمی، متوجه فرشید سمیعی، سرپرست مدیرعاملی فعلی باشگاه است)

کاربر دیگری با استفاده از هشتگ پایان حاشیه نوشت: به نظرم در وضعیت فعلی، اخراج خطیر کار درستی بود تا جواد نکونام با خیال آسوده احساس کند رئیس است و کسی با او رقابت نمی‌کند. اینطور، نکونام تمام تمرکزش را روی قهرمانی می‌گذارد.

برکناری خطیر در فضای مجازی با واکنش های زیادی همراه شد. کاربری در توییتر نوشت: «خطیر رفت ولی خطر هست! امیدوارم به سمت موش آزمایشگاهی شدن برای نامدیران نشویم، وگرنه میتوانیم از چاله به چاه بیفتیم.»

مهمترین شغل احمد شهریاری، معاونت اداره مالی سازمان صدا و سیماست. او که به همراه علی عسکری، رئیس هلدینگ خلیج فارس، از صدا و سیما به این هلدینگ بزرگ نقل مکان کرده، با رایزنی‌هایی که برای خریداری استقلال از سوی رئیس سابق سازمان خصوصی سازی صورت گرفت، در نهایت همه کاره استقلال در روزهای آینده خواهد بود.

 فرشید سمیعی که به عنوان عضو حقوقی در زمان مصطفی آجورلو وارد مجموعه استقلال شد، در نهایت پس از ائتلاف با خطیر و عضویت در هیئت مدیره استقلال، جایگزین مدیر عامل پیشین آبی‌ها گردید تا در دوران حضورش در استقلال، جدایی چهار مدیرعامل را به چشم دیده باشد.

tags # استقلال سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • (تصاویر) جدیدترین خودروی فراری با قدرت و ظاهری عجیب
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • ساماندهی هرچه سریع ساحل گیسوم
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • یک کشته و زخمی در برخورد مرگبار کامیون با پژو پارس در نزدیکی مشهد
  • یک مسئول سابق: طراح ایرانی را تحویل نگرفتیم، رفت در هند 25 میلیون موتورسیکلت را گازسوز کرد
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • پشت پرده برکناری علی خطیر؛‌ در باشگاه استقلال چه خبر است؟